21 دیدگاه برای “How To Make KoKo Sabzi – آموزش درست کردن کوکو سبزی”

  1. اه اه اصلانمیشه دید فیلمایی که درست میکنید اعصاب خوردیه بابایکیتون حرف بزنید اون اقایی که فیلم میگیره خواهشاخفه صداتم گوه
    بزاریه نفرصحبت کنه اینقدرعجله داشتی خودت میومدی جلودوربین 😡😡😡😡😡

  2. با پوزش بسیار وتشکر فراوان از سرکار خانم جوادی عزیز ومدبر جسارتا چونکه دسترسی نداشتم نظر دهم از خانم جوادی عزیز می خواستم خواهش کنم عدس پلو دا هیچوقت روی عدس اب نریزید بعلت اینکه بی مزه میشود وخاصیتش را هم از دست میدهد خداوند نگهدار خانم جوادی با دست پخت بی نظیرشان💋💋🌷🌷

  3. سعی کنید سبزی کوکو را حتما با کمی روغن تفت دهید بسیار خوشمزه میشود ومغز پخت اگر بتوانید سبزی قورمه را با مقدار کمی روغن سرخ کنید وبعد مایه را مخلوط کرده کوکو درست کنید بسیار مطلوب میشود خداوند نگهدار همگی شما اشپزان ماهر🌷🌷

  4. با سپاس فراوان از زحمات تک تک اشپزهای بزرگوار وماهر جسارتا بنده در اشپزی حساس ودقیق هست سرکار خانم جوادی عزیز وبزرگوار در مورد کوکوی جسارتا سعی کنید حتما ارد زده شود وتکنیک مهمتر سعی کنید سبزی را با کمی روغن سرخ شود در واقع سبزی قرمه را کوکو کنید با مقدار بسیار کمی روغن هم اینکه کاملا مغز پخت میشود وهم عطر قرمه ممطلوب تر میشود خداوند نگهدار تک تک اقایان محترم وخانم ها

  5. i made this, but also added dried cranberries and toasted walnuts to it. turned out awesome. i suppose your recipe is basic and good, but people can add whatever else they want to it as long as they dont make it too watery, in which case, just some more flour would tighten up the whole thing before going into the oven (didnt use any oil at all!!)

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.