اولین زنجیره غذایی سریع در ایالات متحده بود؟

پاسخ: قلعه سفید

پیش از مک دونالد یا زنجیرهایی که پس از موفقیت آن (مانند برگر کینگ و تاکو بل) به وجود آمد، قلعه سفید وجود داشت. در حالی که مک دونالد ممکن است نام تجاری فست فود و کارایی باور نکردنی بر روی نقشه را قرار دهد، سفر سریع غذا در ویشیتا، کانزاس آغاز شد.

آنجا بود که والت آندرسون، که در حال گردش غذا در اطراف شهر بود، باز کرد اولین محل قلعه سفید در سال 1921 را با شریک و سرمایه گذار او، ادگار "Billy" Ingram. یکی از مهمترین کمک های انجام شده به صنایع غذایی فست فود، تمرکز باور نکردنی بر روی هماهنگی و پاکیزگی بود. در آن زمان، صنعت گوشت هنوز از رسوایی بهداشت عمومی فقیر در اواخر قرن نوزدهم بهبود نیافته بود و مصرف کنندگان همچنان دیدگاه هذیانگرای صنعت بسته بندی گوشت و هر چیز مرتبط با آن مانند همبرگر داشتند. 19659003] برای مبارزه با آن، اندرسون تمرکز خود را بر ساخت رستوران هایش تمیز و سازگار کرد. سطوح از جنس فولاد ضد زنگ، دیوارها و لباس کارکنان سفید و بی نظیر بود و همبرگرها دقیقا به همان شکل در هر مکان تهیه شده بودند تا اعتماد مصرف کننده را به آنها تهیه کنند که آنها با همبرگر کیفیت (و به دقت تهیه شده) دریافت می کردند. شیوه های کسب و کار سفید قلعه، از جمله خط تولید مونتاژ مانند تهیه غذا و ایجاد زنجیره های عرضه برای ارائه گوشت، نان و حتی محصولات کاغذی به طور مرتب و سازگار، مرحله ای را برای زنجیره های فست فود بعدی تنظیم می کند.

حسن نیت ارائه میدهد از قلعه سفید