20 دیدگاه برای “sholeh zard – بهترین روش تهیه شله زرد”

  1. ﻋﺎﻟﻲ ﺑﻮﺩ ﻭاﻗﻌﺎ ﻣﻤﻨﻮﻧﻢ ﺑﻬﺘﺮﻳﻦ ﺭﻭﺷﻲ ﺑﻮﺩ ﻛﻪ ﺣﺘﻲ ﺑﻌﺪاﺯ 3ﺭﻭﺯ ﻫﻢ ﻛﻪ ﺷﻠﻪ ﺯﺭﺩ ﺭﻭ ﺑﺮﻳﺪﻡ اﺻﻼ ﺁﺏ ﻧﻨﺪاﺧﺖ

  2. درود بر شما واقعا آموزشتون عالیه, دقیق وحساب شده وبا دلیل منطقی با بهترین نتیجه واقعا ممنونم ازتون.واقعا که آزری ها دست پختشون حرف نداره

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.