32 دیدگاه برای “How To Make Yogurt – آموزش درست کردن ماست در سه سوت”

  1. اقا سلام .ممنون بابت اموزش البته این سه سوتی که نوشتین فک کنم سوتهای شما 24 ساعت طول میکشه 😄 ولی یه سوال دارم. موقع که جوشوندیم میگذاریم کنار سرد بشه روش چربی جمع میشه با اون چربیها باید چکار کنیم برش داریم یا اینکه همون حالت مایه رو بهش بزنیم مشکلی پیش نمیاد ؟

  2. بسیار جالب و مفید. ❤️❤️ ماست علاوه بر داشتن کلسیم برای سیستم گوارش بسیار مفیده. متاسفانه مردم در کشورهای دیگه زیاد بهش توجه نمیکنن. دوستان اگر بدنبال ترکیبی از مسائل بهداشتی خانمها و موضوعات هنری و روابط انسانی هستید روی عکسم کلیک کنید و ویدیوها رو ببینید.

  3. ممنون ازتون میشه لطفا بگید نسبت مایه ماست به شیر چقدره؟ چون وقتی ماست های کوچیک رو درست میکردین دیدم زیاد ریختین

  4. لطف کنید و دیگه ویدیو آموزشی تهیه نکنید. دوستانی که بلد نبودند هم به شما ایراد گرفتند، بقیه هم که بلد بودند تذکرهای لازم را دادند.

  5. استاد گرامی از لطفتون ممنون فقط یک نکته بجای استفاده از انگشت خوب است از دماسنج استفاده کنیم باز هم تشکر

  6. دوست گرامي منم خارج إز إيرانم و همين كإرهاي شما رو انجام ميدم ، فقط زماني كه شير روي أجاق گرم شد مرتب هم ميزنم و اجازه نميدم كه ته بگيره و طمع سوختگي بده و نتيجه خوبي هم ميگيرم
    دستتون درد نكنه

  7. مرسی، من ماست درست میکنم و خیلی عالی میشه ولی مایع شو اینهمه نمیریزم ، فقط دو قاشق غذاخوری برای یک لیتر شیر در ضمن بهتره ماست رو توی ظرف چینی و یا شیشه ای درست کنید چون توی ظرف پلاستیک ماست بوی پلاستیک میگیره و بی مزه میشه و حتی از نظره پزشکی سرطان زا هست.

  8. من ماست درست میکنم،اما خیلی شل میاد و کش دار.هم زیاد جوشوندم هم مایه زدم
    نمیدونم مشکل از کجاست لطفا ی راهنمایی کنید تشکر

  9. خيلي خوب بود مي خواستم بدونم درجه ‏حرارت براي ماست چقدر باشه كه بتونيم مايه رو أضافه كنيم ممنون إز لطفتون

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.