پاسخ: سیب زمینی
در یک لحظه در زندگی شما، یک شانس خوب است که کسی (کاملا احتمالا یک مادربزرگ قدیمی) شما را نسبت به خوردن سیب زمینی های قدیمی یا سبز هشدار داد. در حالی که بسیاری از داستان های همسران قدیمی در مورد ایمنی غذا به وجود آمده است، هشدار در برابر مصرف سیب زمینی های قدیمی، هشداری است که از سیب زمینی یک محصول غذائی است که یک درخت خانوادگی با یک گیاه پرنده بسیار سمی دارد
گوجه فرنگی، بادمجان و سیب زمینی سه محصول پرطرفدار غذای موجود در جنس Solanum ، بخشی از خانواده Solanaceae است. همراه با محصولات غذایی در این جنس، شما همچنین می توانید انواع مختلف گیاهان زینتی و گونه های Solanum dulcamara و یا گلدان های چوبی چوبی پیدا کنید. در حالی که سیب زمینی تازه و به درستی پخته شده هیچ تهدیدی برای انسان ها نیست، ظاهری از چشمان در حال انتظار در بال وجود دارد.
مردم دچار کمبودی هستند که از خوردن عادات غذایی واقعی جلوگیری می کنند (از آنجایی که این خاص نیست و اکثر ما نمی خوریم گیاهان وحشی ما در کنار جاده ها پیدا می کنیم) و به همین ترتیب سیب زمینی تنها بزرگترین منبع هویج و یا سولانیل است که مسمومیت با انسان ها است. سیب زمینی های قدیمی که به شکل نامنظم ذخیره می شوند (در معرض نور، ذخیره شده بیش از حد گرم و یا برای بیش از حد طولانی) شروع به ایجاد سطح خطرناک solanine. مصرف سیب زمینی می گوید (با وجود ظاهر سبز و تلخی آن می تواند موجب دشواری شدید دستگاه گوارش، فلج، تشنج، کما و حتی مرگ شود).
امروز خوشبختانه محصولات سیب زمینی برای محتوای سولانیون (و مقادیر با محتوای غیرطبیعی بالا از بین می روند ) و روشهای آماده سازی که پوست را از بین ببرد، مقدار قابل توجهی از سولانیل را از بین می برد. با این حال، اگر سیب زمینی های شما در محفظه ای که در یک رنگ سبز یا هر دو ظاهر شده اند، با توجه به اینکه چقدر سیب زمینی ارزان است، پس از آن عاقلانه است که آنها را از بین ببرید و از هیچ گونه خطر مسمومیت با سولانیل جلوگیری نکنید.
Image توسط Rasbak / ویکیمدیا