کدامیک از این روشهای نوشیدن قهوه برای تسریع تهیه قهوه اختراع شد؟

پاسخ: اسپرسو

اگر قصد دارید بیشترین تعداد افرادی که قهوه بزرگتر را مصرف می کنند، اسپرسو به نظر می رسد راهی برای رفتن نیست، نه؟ امروزه اسپرسو با استفاده از ماشین های مخصوص تولید می شود که مقدار کمی قهوه ریز خرد شده را تحت فشار بسیار بالا برای مدت کوتاهی تولید می کند تا مقدار بسیار کمی از قهوه استخراج شده که غنی از عطر و طعم، روغن و ترکیبات معطر است، روشهای آبرسانی تولید می شوند این یک روش عالی برای گرفتن طعم واقعا شدید در یک بسته کوچک است، اما این یک راه عالی برای ساخت یک قهوه بزرگ نیست.

این همان چیزی نیست که اسپرسو شروع به کار کرد. اولین دستگاه اسپرسو دستگاه ماشینی نیست که ما امروزه (حتی ماشین آلات بزرگ اسپرسو تجاری، تنها با اضافه کردن «گروههای کلیدی» به سیستم دیگ بخار، تنها با اضافه کردن «گروه های سرچشمه» به غلبه بر مسئله تک خدمت، مانند افزودن شیپ های بیشتر به یک نوار برای خدمت بیشتر آبجو). در عوض، اولین دستگاه اسپرسو که توسط آنجلو موریندو اختراع شده بود، به سرعت به سرعت قهوه را خیلی سریع طراحی کرد.

طراحی او دارای یک تخت بزرگ بود (در مقایسه با portafilters کوچک موجود در دستگاه های اسپرسو مدرن ) بسته بندی شده با قهوه قهوه این تخت بزرگ، مانند دستگاه های اسپرسو مدرن، تحت فشار بالا قرار گرفت و به طور مداوم ریختن قهوه داغ از شیر متصل شد تا تختخواب قهوه کاملا خاموش شود. Moriondo دستگاه را در نمایشگاه عمومی تورین در سال 1884 ارائه کرد، در شهر اصلی خود تورین ایتالیا میزبانی شد. در ايتاليا قهوه در ايتاليا بسيار دوست داشتني بود، همانطور كه ​​در حال حاضر است، اما وقت زيادي براي تهيه و خدمت كردن آن زمان صرف شد. بازدیدکنندگان این نمایشگاه، همانطور که تصور می کنید، به طرز شگفت انگیزی از یک دستگاه که می تواند قهوه به ظاهر بی نهایت از تقاضا، فنجان بعد از فنجان بعد از فنجان عرضه کند.

جالب توجه است، اگرچه او اولین کسی بود که منجر به کشف اسپرسو ماشین، موریوندو در اسپرسو او را ندیده بود. او تعداد بسیار کمی از ماشین ها را تولید کرد و تصمیم گرفتند آنها را به طور انحصاری در رستوران ها و سالن هایی که متعلق به آنها بود، قرار دهند. این ماشینها هرگز موفقیت تجاری را به عنوان یک نتیجه از این نمیفهمیدند و هیچ نمونه زنده ای وجود ندارد و حتی عکسهای دستگاههایشان وجود ندارد. نوشته های مکتوب معاصر و ادعاهای ثبت اختراع او تنها شواهد مربوط به کمک او به تاریخ قهوه است. سایر مخترعان ایتالیایی مانند لوئیجی بیزرا و دسیدریو پاوونی – دو نام هر مدیونی اسپرسو مدرن فورا متوجه خواهند شد – مشعل را برداشته و طرح های موریوندو را به ماشین هایی که امروزه استفاده می کنیم، تصفیه می کند.

تصویری از آنجلو مورینو / ویکیمدیا [19659007]