شما ممکن است هنوز از کباب گوشت گاو در ساز panini فکر است، اما انجام می شود. با روش مناسب استیک آبدار و خوشمزه می توانید. بهترین بخش این است که panini کبابی تخلیه چربی اضافی است. 4-10 دقیقه طبخ بسته به ضخامت مخاطره طول می کشد. بنابراین کباب گوشت گاو در مطبوعات Panini سالم و خوشمزه و سریع است. چه می تواند بهتر از آن. در اینجا این است که غذای شما ممکن است بخواهید سعی کنید.
کبابی تخم بالا استیک
1/4 فنجان قرمز سیر میخک بزرگ 1 سرکه شراب
1 قاشق چایخوری درشت نمک
1/2 قاشق چایخوری مدرج ریز لیمو مزه
1/2 قاشق چایخوری لیمو تازه را خرد کرده آب
1 فنجان روغن فوق العاده
2 قاشق چایخوری خشک o regano
1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
استیک 4 تخم بالا ترک مورد 1/4 دو 1/2 اینچ ضخامت دستورالعمل ها
1. استیک در پان nonreactive برشته قرار دهید.
2. نمک و سیر در یک کاسه مخلوط کردن و با هم مخلوط. اضافه کردن سرکه شراب قرمز مزه لیمو و آب لیمو و ماهوت پاک کن زدن تا تمام نمک حل می شود. به آرامی روغن پونه کوهی و فلفل را اضافه کنید.
3. نیمی از تهیه ی سس را روی گوشت و به نوبه خود به پوشش هر دو طرف بریزید. بقیه ترشی برای کوک و خدمت را ذخیره کنید. اجازه دهید استیک ترشی 1 تا 2 ساعت.
4. تخلیه استیک هست. از پیش گرم کردن کوره به بالا. محل پان قطره ای در مقابل کوره. به آرامی روغن سطح سطح جلو پنجره. محل استیک در کوره و بستن درب. استیک 6 تا 10 دقیقه انجام خواهد شد.
5. به جلو پنجره شما استیک برطرف کنم آن با برخی از marinade باقی مانده. روشن کردن استیک به هر دو طرف با ترشی را برطرف کنم.
6. استیک را در بشقاب قرار دهید و بقیه تهیه ی سس را قاشق بر آن و خدمت گرم.
این دستور غذا را به شما می دهد یک ایده چگونه به جلو پنجره گوشت گاو در مطبوعات Panini بقیه است تا به شما. شما می توانید تصور شما برای ایجاد خود را ترشیجات و سس ها به لباس شما گوشت گاو کبابی استفاده کنید. لذت بردن از!
شما ممکن است تعجب برای پیدا کردن ساز Panini می تواند خیلی بیشتر از فقط Panini ساندویچ را انجام. می توانید آن را ماهی و مرغ به جلو پنجره و با روش درست آنها آبدار و خوشمزه بیرون. شما حتی می توانید سبزیجات خود را جلو پنجره و آنها نیز بزرگ می آیند. بهترین بخش ضرورى است تا آسان است. همه شما معمولا نیاز به انجام پاک کردن سطح جلو پنجره با حوله تخلیه است. فقط مطمئن شوید که قبل از کوره سرد می شوید.
شما ممکن است هنوز از کباب گوشت گاو در ساز panini فکر است، اما انجام می شود. با روش مناسب استیک آبدار و خوشمزه می توانید. بهترین بخش این است که panini کبابی تخلیه چربی اضافی است. 4-10 دقیقه طبخ بسته به ضخامت مخاطره طول می کشد. بنابراین کباب گوشت گاو در مطبوعات Panini سالم و خوشمزه و سریع است. چه می تواند بهتر از آن. در اینجا این است که غذای شما ممکن است بخواهید سعی کنید.
کبابی تخم بالا استیک
1/4 فنجان قرمز سیر میخک بزرگ 1 سرکه شراب
1 قاشق چایخوری درشت نمک
1/2 قاشق چایخوری مدرج ریز لیمو مزه
1/2 قاشق چایخوری لیمو تازه را خرد کرده آب
1 فنجان روغن فوق العاده
2 قاشق چایخوری خشک o regano
1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
استیک 4 تخم بالا ترک مورد 1/4 دو 1/2 اینچ ضخامت دستورالعمل ها
1. استیک در پان nonreactive برشته قرار دهید.
2. نمک و سیر در یک کاسه مخلوط کردن و با هم مخلوط. اضافه کردن سرکه شراب قرمز مزه لیمو و آب لیمو و ماهوت پاک کن زدن تا تمام نمک حل می شود. به آرامی روغن پونه کوهی و فلفل را اضافه کنید.
3. نیمی از تهیه ی سس را روی گوشت و به نوبه خود به پوشش هر دو طرف بریزید. بقیه ترشی برای کوک و خدمت را ذخیره کنید. اجازه دهید استیک ترشی 1 تا 2 ساعت.
4. تخلیه استیک هست. از پیش گرم کردن کوره به بالا. محل پان قطره ای در مقابل کوره. به آرامی روغن سطح سطح جلو پنجره. محل استیک در کوره و بستن درب. استیک 6 تا 10 دقیقه انجام خواهد شد.
5. به جلو پنجره شما استیک برطرف کنم آن با برخی از marinade باقی مانده. روشن کردن استیک به هر دو طرف با ترشی را برطرف کنم.
6. استیک را در بشقاب قرار دهید و بقیه تهیه ی سس را قاشق بر آن و خدمت گرم.
این دستور غذا را به شما می دهد یک ایده چگونه به جلو پنجره گوشت گاو در مطبوعات Panini بقیه است تا به شما. شما می توانید تصور شما برای ایجاد خود را ترشیجات و سس ها به لباس شما گوشت گاو کبابی استفاده کنید. لذت بردن از!
شما ممکن است تعجب برای پیدا کردن ساز Panini می تواند خیلی بیشتر از فقط Panini ساندویچ را انجام. می توانید آن را ماهی و مرغ به جلو پنجره و با روش درست آنها آبدار و خوشمزه بیرون. شما حتی می توانید سبزیجات خود را جلو پنجره و آنها نیز بزرگ می آیند. بهترین بخش ضرورى است تا آسان است. همه شما معمولا نیاز به انجام پاک کردن سطح جلو پنجره با حوله تخلیه است. فقط مطمئن شوید که قبل از کوره سرد می شوید.