how to“>
Chopsticks برای همه!
مجموعه هدیه Chopsticks ژاپنی: خوشحال فروش 5 جفت ژاپنی Chopsticks گل & برگ: سلطنتی کاغذ حق بیمه Chopsticks یکبار مصرف بامبو: خوشحال Chopstick کامپیوتر 10 فروش Chopsticks استیل: تماشای بیشتر فیلم های ناهار خوری & رفتار جدول: مانند اسکی و صحبت کردن زبان خارجی استفاده chopstick مهارت به دست آورد در حالت ایده آل دوران کودکی است. اما با کمی پشتکار، بزرگسالان خسته از احساس boorish در رستوران های آسیایی می تواند ماهر تبدیل.
مرحله 1: موقعیت chopsticks در دست راست خود را به طور سنتی مورد استفاده حتی توسط چپ دست، که حدود یک اینچ از آن فراتر از دست خود میله استراحت پایان ضخیم chopstick یک در بافته شده بین انگشت شست و سبابه و انتهای دیگر استراحت در fing حلقه استروژن. نگه داشتن انگشت خود را شل فر.
نوک استفاده chopstick موفق در برقراری ثبات در این chopstick پایین که حرکت می کند، به انگشت شست و سبابه آزاد به مانور chopstick بالا که بستگی دارد.
مرحله 2: گرفتن چوب پایین / نما گرفتن این chopstick پایین با پایین انگشت شست خود را طوری آن را يافته است و بصورتی پایدار و محکم در انگشت حلقه خود را نشسته.
نکته می توانید نوک انگشت وسط خود را برای ایجاد ثبات در پایان انگشت حلقه chopstick استفاده کنید.
مرحله 3: گرفتن چوب بالا w / نوک انگشتان اگر شما chopstick پایین درست مي كشيم، انگشت خود را کامل و مفصل بالا انگشت شست خود را به حرکت در اطراف است. گرفتن chopstick بالا بین نوک انگشتان دست این طوری که نوک آن خطوط با نوک chopstick پایین.
مرحله 4: مانور بالا & پایین چوب را انتخاب کنید تا یک تکه از غذا، مانور chopstick بالا به درک آن را با نوک و بند آن را برابر پائین.
نکته قوانین و مقررات نیاز دارد که شما از chopsticks به ریز ریز کردن نه به چوب. برای آن، استفاده از چاقو و چنگال.
گام 5: بالابر غذا / chopsticks اکنون، با دقت تکه مواد غذایی با میکنند، خود مراقبت به اجازه دهید آن را اسلاید کردن بلند. موفقیت شیرین.
آیا می دانستید
بسیاری از هنردوستان سوشی اصرار دارند که سوشی باید با انگشتان دست خورده — موقعیت عالی ذخیره اگر شما دچار مشکل تسلط chopsticks. .
لینک دانلود