علاوه بر انسانها، تنها پستاندارانی که شناخته شده هستند، دوستداران فلفل داغ هستند؟

پاسخ: Tree Shrew

در طولانی ترین زمان، اعتقاد بر این بود که انسان تنها پستاندارانی بود که غذای تند را دوست داشتند. پستانداران، به طور کلی، دارای گیرنده های فراوان برای کپسایسین هستند – ترکیبی از فلفل که باعث ایجاد تند "سوختگی" می شود و به طور معمول از خوردن آن لذت نمی برند. به عنوان مثال، بذر پرنده ای که خارج از آن با پودر فلفل قرار دارد، یک راه عالی برای نگه داشتن سنجاب ها است، اما پرندگان نمی فهمند. (پرندگان گیرنده های کپسایسین ندارند و در واقع یک بحث تکاملی وجود دارد که می توان گفت گیاهان فلفل به منظور جلوگیری از موفقیت بیشتر دانه ها، گیاهان فلفلی به وجود آورده شده اند که از پستانداران جلوگیری می کنند.)

با توجه به این موضوع، تنها افرادی که از شکنجه خود با لذت مشکوکی برخوردار بودند، فریاد کشیدند که دهانشان را با آتش فلفل فلفل به طور فزاینده ای فریاد می زنند. اما معلوم می شود که ما در خانواده ی پستانداران تنهایی نداریم، هرچند که در مورد مصرف فلفل به نظر می رسد. اما درختان خرده درخت کوچک نیز دوست دارند که فلفل ها و گیاهان تند را بجوشانند.

با این حال، به اندازه کافی جالب نیست که فلفل را برای هیجان از آن نمی خورید، بلکه تنها برای تغذیه. در واقع، به نظر نمی رسد که احساس سوختگی را داشته باشند. محققان موسسه زونگ كونمینگ دریافتند كه جهش ژنتیكی تنها در كاشت درختان به طور كلی درك آنها از كپسایسین را كاهش می دهد. آنها بر این باورند که shrews در اصل برای خوردن Piper boehmeriaefolium ، گیاه تند با برگ هایی که کپسایسین تولید می کنند، اقتباس شده است- توانایی آنها برای خوردن فلفل گرم با ایمنی، فقط یک اثر جانبی از سازگاری اصلی آنها است.

تصویر توسط شرمر ام / ویکیمدیا