پاسخ: Lime Jell-O
شما ممکن است هرگز متوقف نکنید که در مورد این فکر کنید، اما اگر شما یک آمریکایی هستید که به اندازه کافی برای به یاد آوردن هر یک از قرن بیستم (یا به اندازه کافی جوان و در مناطق کشور Jell-O هنوز هم بسیار محبوب است)، و سپس شما ممکن است متوجه چیزی از نوع عجیب و غریب زمانی که شما متوقف فکر در مورد آن. مقدار زیادی از دستورالعمل های مبتنی بر لیمو Jell-O شناور در اطراف وجود دارد. حتی اگر Jell-O باعث تنوع طعم ها شود، پرتقال، توت فرنگی، گیلاس، انگور، لیمو، آناناس و بیشتر آهک است در همه جا .
این یک تصادف نیست و به دلیل کوچک بودن بخشی به معرفی عطر و طعم لیمو در همان زمان که Jell-O از افزایش موقعیت مکانی به عنوان یک گزینه شام باید لذت می برد. Jell-O با طعم لیمو در سال 1930 معرفی شد و به لطف افزایش علاقه به Jell-O همراه با تازگی عطر و طعم جدید (و نیز فشار PR PR سالانه توسط مالک Jell-O General Foods که برای سرمایه گذاری ناگهانی باید طراحی شده باشد وضعیت آشپزی Jell-O به عنوان یک گزینه ناهارخوری)، کتاب آشپزی Jell-O متمرکز بر ترکیب لیمو Jell-O به برنامه های غذا شروع به ظاهر شدن در همه جا کرد.
اگر شما می توانید تصور کنید که آن را بخورید، کسی جایی تصور می کند که آن را با Jell- ماکارونی، ماهی، سبزیجات، سبزیجات سالاد، آن را نامگذاری کنید. امروز ما از سالاد "Jell-O" به عنوان یک نوشیدنی میوه ای شیرین پر از انواع توت ها و آناناس فکر می کنیم، اما زمانی که آن را معرفی کرد، بسیار محبوب بود که ژلاتین کردن سالاد های اصلی میز غذا، اسفناج، سبزیجات خام خوراکی و همه. در میان تمام طعم ها، آهک واقعا در زمان نگه داشته شد و به خوبی در سال های 1950، دستور العمل بر اساس لیمو Jello-O در سراسر کشور شام است. حتی امروزه، این امر غیر معمول نیست، به خصوص اگر به غذائی که توسط فردی بزرگتر شده در دوران جواهرات لیلی Jel-O در همه جا پرورش داده شده است، برای یافتن جلبک سبز Jell-O در مقابل شما
تصویر حسن نیت ارائه میدهد از شرکت Jell-O / Kraft Foods.