اغلب صدها ساله و مفهوم آنها مشخص نیست اما به سادگی تکرار یا سونگ توسط کودکان. در مورد “خانم Muffet کمی” او خوردن است نسخه قدیمی از سال 2004، و مهمان دلمه سنتی و آب پنیر است که خود پنیر پایه است، احتمالا مواد غذایی است که این قافیه را به تصویر می کشد. پنیر خشک شده اما کشک، دلمه فردی شل ترک باقی می ماند. و اسیدیته. حذف دو رسیدن به طعم و مزه شیرین و لذت بخش تر.
پنیر دلمه جزء در cheesemaking که همچنین می تواند برای یک میان وعده یا پیش غذا سرخ کرده است. این دلمه قطعه جامد شیر curdled و ساخته شده از شیر پاستوریزه تازه در روند ایجاد پنیر پس از كشت باكتري و مواد اسیدی مانند آب لیمو به علت لخته شدن خون (curdling) اضافه شد. برای راحتی، نانوا غالبا “شیر برای تولید کلید دوغ هنگام ساخت کیک، ماکارونی و یا دیگر کالاهای پخته دلمه”. آب سرکه و یا لیمو افزودنی های رایج ترین، اما پیش بود مایه ماست 1383 و مهمان استفاده می شود (گاو پوشش معده). سپس به تکه های برش داده شده و در نتیجه مخلوطی از آب (مایع) و کشک. این مخلوط را پخته و فشرده برای جدا کردن کشک از خوری ایجاد محصول نهایی پنیر خوری. معمولا خفیف در طعم دلمه تازه وقتی گاز به جیر جیر، مشخصه ناشی از هوای داخل مواد متخلخل به دام افتاده. در کشور هند تا جایگزین مردمی برای گوشت paneer است که به طور گسترده در دوره های سنتی و بریانی برنج است. شبیه توفو و ترکیب اما خوش طعم و بافت است. (خوب، بیش از شما می خواستم بدانم.)
اگر چه پنیر دلمه ایده آل تازه باید خورده، آنها خریداری می تواند در سوپر مارکت محلی در سراسر کشور، رایج ترین خوری پنیر چدار جوان است. در ویسکانسین، کارخانه های پنیر آنها خم روز به برآوردن تقاضا و از 1800s اواسط وقتی رو cheesemaking به عنوان مهاجران سوئیس و آلمان آورده مهارت ها و دستور العمل های خود را به غرب میانه آغاز خود را در Dairyland آمریکا تولید شده اند. امروز دولت محبوب ترین میان وعده هستند. ویسکانسین بیش از 2 میلیارد پوند از پنیر در سال تولید می کند. که زیادی وزن کشک است.
محبوب خوراک در ایالت ویسکانسین (تعجب)، آنها برای سال با شراب یا آبجو لذت، اما هم اکنون در سراسر کشور، به خصوص در نمایشگاه های شهرستان و ایالتی که در آن آنها هستند معمولا سرخ شده گسترش. آنها می تواند در بسیاری از سوپر مارکت ها محلی خریداری می شود.
بنابراین اساسا خانم دكتر نشسته بود در مدفوع خوردن پنیر تا عنکبوتی که آمدند و چیزهایی که در اینجا از بین برد. که باید روشن کردن هر گونه سردرگمی شما از دوران کودکی تا به حال. این روزها او خواهد بود به احتمال زیاد noshing در سرخ شده پنیر دلمه و sipping نوشیدنی نوشیدنی. حالا سرخ تا برخی بروید و لذت ببرید.
اغلب صدها ساله و مفهوم آنها مشخص نیست اما به سادگی تکرار یا سونگ توسط کودکان. در مورد “خانم Muffet کمی” او خوردن است نسخه قدیمی از سال 2004، و مهمان دلمه سنتی و آب پنیر است که خود پنیر پایه است، احتمالا مواد غذایی است که این قافیه را به تصویر می کشد. پنیر خشک شده اما کشک، دلمه فردی شل ترک باقی می ماند. و اسیدیته. حذف دو رسیدن به طعم و مزه شیرین و لذت بخش تر.
پنیر دلمه جزء در cheesemaking که همچنین می تواند برای یک میان وعده یا پیش غذا سرخ کرده است. این دلمه قطعه جامد شیر curdled و ساخته شده از شیر پاستوریزه تازه در روند ایجاد پنیر پس از كشت باكتري و مواد اسیدی مانند آب لیمو به علت لخته شدن خون (curdling) اضافه شد. برای راحتی، نانوا غالبا “شیر برای تولید کلید دوغ هنگام ساخت کیک، ماکارونی و یا دیگر کالاهای پخته دلمه”. آب سرکه و یا لیمو افزودنی های رایج ترین، اما پیش بود مایه ماست 1383 و مهمان استفاده می شود (گاو پوشش معده). سپس به تکه های برش داده شده و در نتیجه مخلوطی از آب (مایع) و کشک. این مخلوط را پخته و فشرده برای جدا کردن کشک از خوری ایجاد محصول نهایی پنیر خوری. معمولا خفیف در طعم دلمه تازه وقتی گاز به جیر جیر، مشخصه ناشی از هوای داخل مواد متخلخل به دام افتاده. در کشور هند تا جایگزین مردمی برای گوشت paneer است که به طور گسترده در دوره های سنتی و بریانی برنج است. شبیه توفو و ترکیب اما خوش طعم و بافت است. (خوب، بیش از شما می خواستم بدانم.)
اگر چه پنیر دلمه ایده آل تازه باید خورده، آنها خریداری می تواند در سوپر مارکت محلی در سراسر کشور، رایج ترین خوری پنیر چدار جوان است. در ویسکانسین، کارخانه های پنیر آنها خم روز به برآوردن تقاضا و از 1800s اواسط وقتی رو cheesemaking به عنوان مهاجران سوئیس و آلمان آورده مهارت ها و دستور العمل های خود را به غرب میانه آغاز خود را در Dairyland آمریکا تولید شده اند. امروز دولت محبوب ترین میان وعده هستند. ویسکانسین بیش از 2 میلیارد پوند از پنیر در سال تولید می کند. که زیادی وزن کشک است.
محبوب خوراک در ایالت ویسکانسین (تعجب)، آنها برای سال با شراب یا آبجو لذت، اما هم اکنون در سراسر کشور، به خصوص در نمایشگاه های شهرستان و ایالتی که در آن آنها هستند معمولا سرخ شده گسترش. آنها می تواند در بسیاری از سوپر مارکت ها محلی خریداری می شود.
بنابراین اساسا خانم دكتر نشسته بود در مدفوع خوردن پنیر تا عنکبوتی که آمدند و چیزهایی که در اینجا از بین برد. که باید روشن کردن هر گونه سردرگمی شما از دوران کودکی تا به حال. این روزها او خواهد بود به احتمال زیاد noshing در سرخ شده پنیر دلمه و sipping نوشیدنی نوشیدنی. حالا سرخ تا برخی بروید و لذت ببرید.