[ad_1]
حق نشر عکس
AFP
آقای بارنیه هفته پیش تاکید کرد که بریتانیا نمیتواند “تکههایی از عضویت اتحادیه اروپا” را بر دارد و بقیه را رد کند
به گفته میشل بارنیه، مذاکرهکننده ارشد اتحادیه اروپا در امور خروج بریتانیا از این اتحادیه، موسوم به برگزیت، احتمال به نتیجه رسیدن مذاکرات طرفین در عرض ۶ تا ۸ هفته آینده وجود دارد.
آقای بارنیه امروز دوشنبه ۱۰ سپتامبر (۱۹ شهریور) تاکید کرد اگر بریتانیا و اتحادیه اروپا “واقع بین” باشند، تا اوایل ماه میلادی نوامبر در مورد شرایط خروج بریتانیا از این اتحادیه به توافق میرسند.
اظهارات این مقام اروپایی در شرایطی عنوان میشود که مطابق برخی گزارش های تایید نشده، رهبران کشورهای اتحادیه اروپا احتمالا در میانه نوامبر، برای امضای توافقنامه نهایی خود با بریتانیا در مورد شرایط خروج گردهم میآیند.
به گفته کیتی ادلر سردبیر سرویس اروپای پراکسی، اگرچه ممکن است لحن میشل بارنیه مثبت تر شده باشد، اما موضع اصولی او در مورد شرایط خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا تغییر نکرده است.
بیشتر بخوانید:
به نظر میرسد در حالی که اتحادیه اروپا همچنان بر سر شرایط مورد نظر خود برای خروج لندن از اتحادیه پافشاری می کند، اما با درنظر گرفتن مشکلات داخلی ترزا می نخست وزیر بریتانیا، قصد دارد تا آنجا که ممکن است به او کمک کند.
میشل بارنیه هفته پیش گفت “قاطعانه” با پیشنهاد نخستوزیر بریتانیا درباره توافقهای آینده مخالف است. وی تاکید کرد که بریتانیا نمیتواند “تکههایی از عضویت اتحادیه اروپا” را بر دارد و بقیه را رد کند.
خانم می پیش از آن گفته بود که بر سر طرح دولت بریتانیا برای نحوه خروج از اتحادیه اروپا و توافقهای بعد از آن کوتاه نمیآید.
هم حزبی های ترزا می به او هشدار داده اند که اگر مذاکرات با اتحادیه اروپا در نهایت به حفظ ارتباط گسترده بریتانیا با این اتحادیه بینجامد، شورشی بزرگ در حزب محافظه کار در انتظارش خواهد بود.
استیو بیکر وزیر سابق برگزیت گفته که در صورت تامین نشدن شرایط مورد نظر حامیان برگزیت، حدود ۸۰ عضو حزب محافطه کار در مجلس ممکن است علیه توافقنامه دولت خانم می با اتحادیه اروپا رای بدهند.
طرح خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا، تابستان دو سال پیش در همهپرسی رای آورد و در حال حاضر مقامهای بریتانیا با مقامهای اتحادیه اروپا در مذاکره اند تا نحوه اجرای این خروج و توافقهای بعد از آن را تعیین کنند.
قرار است بریتانیا از روز ۲۹ مارس، یعنی کمتر از هفت ماه دیگر، از اتحادیه اروپا خارج شود. ولی هنوز مشخص نشده که پس از آن، رابطه بریتانیا با اتحادیه اروپا در چه حد خواهد بود.
آقای ارنیه گفته است بریتانیا میتواند مانند نروژ که آن هم عضو اتحادیه اروپا نیست، در بازار واحد اروپایی بماند، ولی باید همه قوانین مرتبط و کمکها به اتحاد اروپا را هم بپذیرند. انتخاب با بریتانیاست.”