آموزش چلو،آموزش برنج آبکش با تمام نکته ها، روش درست برای پختن برنجHow به آشپز فارسی Rice_Episode14





کانال آشپزی با نیلوفر تقدیم می کند، قصد مجموعه از تهیه این ویدئوها آموزش و به اشتراک گذاری دانسته های خود با شما خوبان بیهوده، با مشترک شدن در کانال آشپزی با نیلوفر می توا نید هر هفته ویدئوهای جدید را بیننده باشید.
در کانال آشپزی با نیلوفر شما با پخت انواع نانها، شیرینی ها و غذاهای ایرانی و بین المللی آشنا خود و آموزش تک نک آنها را به صورت رایگان خواهید داشت. در مسیر عمر آموختم زندگی سفری کوتاه ست باید دانش و مهر را برای همدیگر به یادگار بگذاریم و من در این دنیای مجازی قصد دارم بهترین تجربیات خود را در زمینه پخت و پز به شما خوبان هدیه کنم به امید روزهای شاد و سفره های رنگین برای همه کودکان وارکرفت هنر، تنها آرزوی قلبی من… بیا تا مهر باشیم و مهر پروری را سر لوحه زندگی خود می دهیم. در صورت تمایل بازگشائى ها را لایک و اشتراک گذاری نمایید چرا که با این عمل خود، شما هم سفره رنگین را به دیگر انسانها هدیه خواهید کرد… نیلوفر === در این بازگشائى به شما روش صحیح و درست آبکش کردن برنج آموزش داده می شود، اکر قصد دارید همیشه و همیشه برنجی خوب و دون داشته باشید باید به این بازگشائى توجه کنید تا بهترین برنج را سر سفره خود داشته باشد در بازگشائى فراموش کردم زمان دم زدن را بگویم، برای دم زدن فقط 15 تا 18 دقیقه با یک ته دیگ ساده کافی بیهوده،. بیشتر از این زمان نباید برنج دم بکشد.
مواد لازم جهت برنج آبکش سه پیمانه برنج نمک به میزان دلخواه فارسی برنج ارباریو 3cups باسماتی برنج نمک را به طعم و مزه آب 1 کامل کتری جوش. مواد غذایی ایرانی

لینک دانلود