اخبار ترم دوم نیمسال 90-91 دانشگاه پیام نور شهر ری
0
0
قابل توجه دانشجویانی که تا پایان نیمسال اول 1390 تعداد 100 واحد درسی را گذرانده اند
دانشجویانی که تا پایان نیمسال اول 1390 تعداد 100 واحد درسی را گذرانده اند ، از تاریخ 11/11/1390 لغایت 20/11/1390 جهت بررسی واحد های باقیمانده و تکمیل کارتکس تحصیلی به کارشناس رشته خود ، در ساختمان اداری مراجعه نمایند .
من برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفرند وقتی ندارم؛
زیرا درگیر دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند ...
RE: اخبار ترم دوم نیمسال 90-91 دانشگاه پیام نور شهر ری
0
0
خوب دوستان از این اطلاعیه خبر دارید که: قابل توجه دانشجویان گرامی
براساس بخشنامه شماره 18596/110/د/1002 مورخ 29/9/90 برنامه ریزی دروس به شرح ذیل انجام می پذیرد:
1- در نیمسال اول هر نیمسال (ترم مهر) تنها دروس ترم های فرد (9-7-5-3-1) براساس برنامه نه ترمه دانشگاه به صورت عادی و دروس ترمهای زوج به صورت خودخوان
2- در نیمسال دوم هر نیمسال (ترم بهمن) تنها دروس ترم های زوج (8-6-4-2) براساس برنامه نه ترمه، به صورت عادی و دروس ترمهای فرد به صورت خودخوان
3- دروس عملی و عملی-نظری ترم های مخالف حتی الامکان ارائه می گردد. در صورت عدم وجود امکانات آزمایشگاهی یا اساتید مورد نیاز، دروس عملی نیز به صورت یک ترم در میان ارائه می گردند.
اگر الان هنگام انتخاب واحد هم دقت کرده باشید دروس ترم های فرد به صورت خودخوان ارائه شده.
با این وضع شرایط یکم سخت تر میشه که این مسئولین دیگه دارن سنگ تموم میزارن.
0
0
با توجه به جابجایی ساختمان آموزشی و نقل مکان به ساختمان جدید واقع در شهرری -سه راه ورامین – خیابان عربخواری جنب درمانگاه ، با اطلا ع می رساند تاریخ شروع کلاسها متعاقبا اعلام می گردد
منبع : سایت دانشگاه
0
0
نقل قول: ا توجه به جابجایی ساختمان آموزشی و نقل مکان به ساختمان جدید واقع در شهرری -سه راه ورامین – خیابان عربخواری جنب درمانگاه ، با اطلا ع می رساند تاریخ شروع کلاسها متعاقبا اعلام می گردد
البته هنوز ساختمون جدید متروکه است اگه با واحد برنامه ریزی یا امتحانات کاری دارید باید به ساختمان اداری که روبروی برج طغرله مراجعه کنید.
0
0
کلیه دانشجویانی که دروس آزمایشگاهی اخذ نموده اند پس از ورود به سیستم گلستان قسمت ثبت نام و انتخاب واحد در صورت مشاهده خطا در درس آزمایشگاه مربوطه ، جهت رفع خطای مذکور می بایست در زمان حذف و اضافه درس مذکور را حذف نموده و مجددا اخذ نمایند. در غیر اینصورت عواقب آن متوجه دانشجو خواهد بود.
منبع: سایت دانشگاه